novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 14. - 15. travnja

Arrow
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

3. sez., 11. - 12. ep. - 14. travnja

Arsenal i Diggle upozoravaju Laurel o tome da kreće sestrinim stopama i žele da prestane prije nego što pogine. Međutim, Brick (gostujuća uloga VINNIEJA JONESA) otme gradske vijećnike i prijeti da će ih sve pobiti ako policija ne evakuira Gladese, pa svi junaci djeluju zajedno. Dotle, Ray pomaže Lanceu i policiji u borbi s Brickom – te pokazuje Felicity novu stranu njezina šefa. Malcolm govori Thei da Ra's al Ghul proganja njega i njegovu obitelj i da odmah moraju pobjeći iz grada.

I dalje rade bez Olivera i žele zaustaviti Bricka, pa tim Arrow razmišlja da pristanu na Malcolmovu ponudu da im pomogne – jer Malcolm se želi osvetiti tom kriminalcu. Roy i Laurel govore da timu treba pomoć kako bi se spasili nevini građani Gladesa, no Felicity je odlučna protiv toga. Svi očekuju od Digglea da donese odluku. Dotle, u sjećanjima vidimo kako se Malcolm pretvorio iz brižnog oca i muža u hladnokrvnog ubojicu nakon ubojstva njegove supruge.

3. sez., 13. - 14. ep. - 15. travnja

Oliver je zapanjen promjenama u timu Arrow. Naviknut je na to da on donosi odluke, ali vidi da je tim evoluirao dok ga nije bilo i ubrzo dolazi do tenzija u skrovištu. Oliver je bijesan što je Laurel djelovala kao Crni Kanarinac i govori joj da prestane riskirati život, ali kad Vertigo opet napadne grad, Laurel ne sluša Olivera, nego pronalazi Vertiga koji joj daje punu dozu droge. Laurelini najveći strahovi vezani su uz njezinu sestru Saru, pa Vertigo uzrokuje halucinaciju u kojoj dolazi do epske bitke između Kanarinca i Crnog Kanarinca. Dotle, Chase iznenađuje Theu, a Roy je upozorava da se kloni Malcolma.

Malcolm stavlja Olivera i Theu u opasnu situaciju koja ih odvodi na Lian Yu s Oliverovim bivšim neprijateljem, Deathstrokeom. Sjećanjem otkrivamo da su se Oliver i Maseo vratili u Starling City da uzmu biooružje Omega. Unatoč naredbi Amande Waller da se ne otkrije nikomu, Oliver provjerava kako je njegova obitelj, Laurel i njegov najbolji prijatelj, Tommy Merlyn.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati vikendom u noćnom terminu na Domi TV.Tagovi