Arrow, 10. - 14. rujna

arrow - 3
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

6. sez., 10. ep. - 10. rujna

Iako je izgubio pola svog tima, Oliver je uvjeren da on, Felicity i Diggle mogu zaustaviti Caydena Jamesa i Black Siren. Međutim, kad otkrije jednu od Caydenovih tajni, odluči se udružiti s neočekivanim saveznikom. U međuvremenu, Dinah druži se s Vinceom (gostujuća uloga Johanna Urba).

6. sez., 11. ep. - 11. rujna

Cayden James poveća uloge i pokreće svoj plan o preuzimanju kontrole nad svakim dijelom grada. Unatoč opsežnosti Caydenova plana, Oliver je odlučan osujetiti ga uz pomoć samo originalnog tima Arrow – i bez pomoći Renea, Dine ili Curtisa. Ali stvari se zakompliciraju kad, zbog Caydenova spletkarenja, William postane ugrožen.

6. sez., 12. ep. - 12. rujna

Dok se Oliver i dalje bori protiv Caydena Jamesa, velika razmirica između njega i Dine ugrozi život jednog od članova tima.

6. sez., 13. ep. - 13. rujna

Cayden James otkrije tajnu o Green Arrowu koja ga gurne preko ruba. Svi koje voli ugroženi su i Oliver mora odlučiti može li ovo raditi sam ili se mora obratiti za pomoć jednom od starih članova tima. U međuvremenu, William počinje zahtijevati više Oliverove posvećenosti.

6. sez., 14. ep. - 14. rujna

Kad se Oliver, Diggle i Felicity ne slože s Dinom, Curtisom i Reneom u tome što će s Black Siren, dva se tima sukobljavaju i dođe do borbe.

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. Više o šestoj sezoni saznajte OVDJE.
 Tagovi