.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Arrow, 19. - 23. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

2. sez., 8.-9. ep. - 19. prosinca 

Naizgled nemoguća krađa u Odjelu za primijenjene znanosti kompanije Queen Consolidated u grad dovodi Barryja Allena (gostujuća zvijezda GRANT GUSTIN), znanstvenika iz policijske uprave Central Cityja. Navodeći sličan slučaj koji se dogodio u njegovu gradu, Barry Oliveru i njegovu timu nudi svoju pomoć s istragom. Oliver osjeća da Barry nešto skriva, ali pozornost mu odvlače podudaranja između ovog slučaja i nečega što se dogodilo na otoku. U međuvremenu Barry se počinje sviđati Felicity, što ne promiče Oliveru. Sin traži Royevu pomoć kad njezin prijatelj nestane. Roy je iznenađen kad ga Thea podupre u tome da pomogne i sama se pridruži potrazi. Nažalost, Sinin je prijatelj povezan s Bratom Bloodom (gostujuća zvijezda KEVIN ALEJANDRO) pa zbog njezine potrage jedno od njih zadobiva ozbiljne ozljede.

Olivera posjećuju duhovi iz prošlosti. Nakon borbe s Cyrusom Goldom zvanim Acolyte (gostujuća zvijezda GRAHAM SHIELS), Oliver je drogiran i ostavljen da umre. U želji da ga izliječi, Felicity donosi rizičnu odluku. Lijek kod Olivera izaziva halucinacije, a ono što mu se pričinja prisiljava ga da se suoči s prošlošću. U međuvremenu Barry nastavlja pomagati Felicity i oni se zbližavaju još više. Strijela od Lancea traži da istraži Golda, ali kad zasjeda za Golda pođe po zlu, netko ostaje mrtav. Brat Blood (gostujuća zvijezda KEVIN ALEJANDRO) zarobljava i muči Roya.

2. sez., 10.-11. ep. - 20. prosinca

Oliver se mora uhvatiti ukoštac s novom prijetnjom kad Starling Cityjem počnu odjekivati eksplozije. Felicity otkriva da ih postavlja Mark Sheffner (gostujuća zvijezda SEAN MAHER), čovjek čiji je nadimak Šrapnel. Strijela otkriva da je Šrapnelova sljedeća meta Okupljanje jedinstva koje organizira Sebastian Blood pa pokušava vijećnika nagovoriti da ga otkaže. Međutim, on odbija. Strijela odlazi zaustaviti bombaški napad, ali ga Šrapnel prevari i zatoči u antikvarnici punoj paklenih naprava gdje se ne smije pomaknuti da ne bi aktivirao bombu. Dok Felicity pomaže Oliveru, Diggle juri na trg kako bi pronašao bombu prije nego što eksplodira. U međuvremenu Roy još skriva svoju novu snagu od Thee, ali ona zahtijeva odgovore kad i sama bude svjedokom u akciji na okupljanju. Laurel sumnja u Sebastiana, a njezine se sumnje pojačavaju kad saznaje da je on odrastao s Cyrusom Goldom, čovjekom koji je ubio partnera njezina oca. Ali kad joj Donner odbija pomoći u istrazi, ona se za pomoć obraća Strijeli.

Strijela udružuje snage s Laurel kako bi pronašli čovjeka s maskom. Oliver je rastrgan nakon što Laurel Strijelu zamoli za pomoć u istrazi Sebastiana Blooda i nije siguran može li vjerovati njezinim optužbama protiv čovjeka kojeg je javno podupro u izborima za gradonačelnika, ali odlučuje da će vjerovati Laurel. Međutim, kad se previše približe istini, Sebastian u javnost iznosi Laurelinu ovisnost o lijekovima i daje je uhititi. U međuvremenu Roy pokazuje svoju novu supersnagu Sin koja želi iskušati njegove sposobnosti. Nažalost, Roy ne može kontrolirati bijes i gotovo ubija čovjeka. U prošlosti na otoku Oliver doživljava iznenađenje kad Sara otkrije tajnu o Laurel.

2. sez., 12.-13. ep. - 21. prosinca

Strijela želi trenirati Roya kako bi on naučio kontrolirati svoju novu supersnagu. Međutim, Roy je buntovni učenik i ne želi slušati ako Strijela ne otkrije svoj pravi identitet, što Oliver odbija učiniti. U međuvremenu Brončani Tigar (MICHAEL JAI WHITE) bježi iz zatvora i krade Malcolmov stroj za potrese s namjerom da ga proda najvišem ponuđaču. Oliver, Diggle i Felicity pokušavaju zaustaviti prijenos, ali se Roy nađe na putu i sve ih stavlja u opasnost. Laurel je izbačena iz odvjetničke komore i izmiče kontroli. Moira je oduševljena kad je Walter (COLIN SALMON) pozove na večeru, ali je njegov razlog za to iznenađuje. Thea potiče svoju majku da se pokuša pomiriti s Walterom.

Dok Laurel sve više i više tone, Oliver i Lance pokušavaju uvjeriti Saru da ostane u Starling Cityju kako bi obitelj zajedno s Laurel i njihovom majkom Dinom (gostujuća zvijezda ALEX KINGSTON) ponovno bila na okupu. Međutim, Nyssa (gostujuća zvijezda KATRINA LAW), još jedna članica Lige asasina, želi vratiti Saru u Ligu. Kad Sara odbije, Nyssa otima Dinu. Sara shvaća da stavlja svoju obitelj u opasnost dok je god u gradu i razmatra povratak u Ligu.

2. sez., 14.-15. ep. - 22. prosinca

Oliver uvodi Saru u tim Strijela. Dok gleda kako Oliver i Diggle treniraju sa Sarom i razgovaraju o starim ožiljcima, Felicity se počinje osjećati izostavljeno. Tim istražuje zločinca Williama Tockmana zvanog Kralj Satova (gostujuća zvijezda ROBERT KNEPPER), briljantnog kradljivca naoružanog tehnologijom koja može otvoriti bilo koji bankovni sef u Starling Cityju. Kad Kralj Satova upadne u računalni sustav u jazbini, Felicity se osjeća pod pritiskom da dokaže svoju vrijednost. Kad pronađe trag o Tockmanovoj lokaciji, izlazi sama bez tima, što je dovodi u opasnost. U međuvremenu Oliver za Saru priređuje zabavu dobrodošlice kući, ali Laurel odbija doći. Kad Lance iznese argumente u korist obiteljske večere, Laurel pristaje, ali kad Sara dovede Olivera, Laurel gubi živce.

Oliver je šokiran kad otkrije da se Slade nalazi u Starling Cityju. U prošlosti na otoku, dok se Oliver, Slade i Sara pripremaju na otimanje Ivina teretnjaka (gostujuća zvijezda DYLAN NEAL), Sara Oliveru govori da mora ubiti Ivu kako bi spriječio da Sladeu ispriča što se dogodilo sa Shado. Oliver se osjeća nevjerojatno krivim, ali shvaća da Sladea rastući bijes kojem je uzrok Mirakuru čini nepredvidljivim te da bi se mogao okrenuti protiv svojih prijatelja ako pomisli da je krivnja Oliverova. Oliver pristaje ubiti Ivu i bitka počinje.

2. sez., 16.-17. ep. - 23. prosinca

Nakon Sladeova povratka i obećanja da će uništiti sve što Oliver voli, Oliver svu energiju fokusira na pripreme za bitku s bivšim prijateljem. Sara mu pokušava pomoći, ali je u strahu za njezinu sigurnost Oliver isključuje. U međuvremenu Amanda Waller i A. R. G. U. S. regrutiraju Digglea kako bi zaustavio ratnog vođu (gostujuća zvijezda LEE MAJDOUB) kojeg poznaje od vremena koje je proveo u Afganistanu. Diggle, koji je u duši vojnik, pristaje pomoći. Međutim, nije bio spreman na ostatak tima s kojim ga Amanda upoznaje - na kriminalce koje su on i Strijela maknuli s ulica: Deadshota, Brončanog Tigra i Šrapnela. Lyla opravdava tim i objašnjava kako je svijet kompliciran, ali Diggle nije siguran da se s time slaže. Kad misija postane opasna, Diggle je prisiljen donijeti tešku odluku.

Kad se Frank Bertinelli (gostujuća zvijezda JEFFREY NORDLING) nađe iza rešetaka, Oliver zna da je samo pitanje vremena kad će se njegova kći Helena, zvana Lovkinja (gostujuća zvijezda JESSICA DE GOUW), vratiti u grad. Da stvari budu još gore, Laurel zastupa tužilaštvo na Frankovu suđenju pa je to postavlja izravno na Helenin put. Oliver uvjerava Saru da će se pobrinuti za svoju bivšu djevojku, ali kad Helena uzme taoce u sudnici, uključujući Laurel, Canary neće prezati ni pred čime da spasi svoju sestru. Kad se Lovkinja i Canary nađu licem u lice, počinje epska bitka. U međuvremenu Roy uviđa da mora zaštititi Theu, ali mu se ne sviđa način na koji je prisiljen to učiniti.

 


 Tagovi