''Alcatraz'' - najzloglasniji zatvor s najgorim kriminalcima! Ne propustite jednu od najočekivanijih novih dramskih serija od 16. listopada na Doma TV-u!

Radnja serije vrti se oko nestanka zatvorenika i čuvara 1963. godine koji se odjednom pojavljuju u sadašnjem vremenu u San Franciscu gdje ih lovi posebna vladina agencija.

Detektivka Rebecca Madsen (Sarah Jones) se obraća stručnjaku za Alcatraz i ljubitelju stripova, dr. Diegu "Docu" Sotou (Jorge Garcia), kako bi joj pomogao da sastavi slagalicu neobjašnjivog slijeda događaja.

Njih dvoje otkrivaju ne samo da je Sylvane još živ nego i da je na slobodi, na ulicama San Francisca, te da izvršava desetljeće staru osvetu i na svojem putu ostavlja trupla.

Začudo, ni dana nije ostario od 1963., kad je Alcatrazom željeznom šakom upravljao upravitelj zatvora Edwin James (Jonny Coyne) i sadistički pomoćnik upravitelja E. B. Tiller (Jason Butler Harner). Detektivka Madsen i Soto moraju se udružiti s Hauserom i njegovom tehničarkom Lucy Banerjee (Parminder Nagra) kako bi zaustavili Sylvanea na njegovu osvetničkom ubilačkom pohodu...

Ne propustite novu seriju "Alcatraz" od 16. listopada na Doma TV - u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju