Nova humoristična serija 'Super luda noć' od 23. svibnja na Doma TV-u!

Doma TV na male ekrane donosi novu humorističnu seriju s popularnom Rebel Wilson u glavnoj ulozi, o tri najbolje prijateljice koje su cijeli život provele družeći se isključivo u udobnosti vlastita stana, no to se iznenada promijeni kada jedna od njih dobije promaknuće i upozna naočitog odvjetnika, pa odluči okrenuti novu stranicu u životu. Pred njima je odjednom cijeli novi svijet izlazaka i zabave i, iako im stvari često ne idu po planu, djevojke će svakoga petka navečer nastavljati svoju misiju – provesti super ludu noć pod svjetlima grada koji nikad ne spava!


'Super luda noć' je humoristična serija s popularnom australskom komičarkom Rebel Wilson (Na putu do zvijezda, Djeveruše) u glavnoj ulozi, koja prati živote triju vrckavih prijateljica u dvadesetima, koje svaki vikend provode isključivo u udobnosti svojega stana, daleko od mjesta gdje bi imale priliku upoznati nove ljude. Kimmie (Rebel Wilson), Helen-Alice (Liza Lapira) i Marika (Lauren Ash) najbolje su prijateljice već 13 godina, a spojila ih je ljubav prema princezama ratnicama, proučavanjem kamenja i maštanju o tome kako će jednom i one imati dečke. Dok većina njihovih vršnjakinja nastavlja sa svojim životima i zaručuju se – kao, primjerice, Kimmiena sestra Jazmine (gostujuća zvijezda Ashley Tisdale) – njih tri imaju jedna drugu. Stoga svaki petak navečer imaju druženja čiji moto je „Uvijek zajedno, uvijek unutra!“ Međutim, stvari se ubrzo počnu mijenjati. Kada Kimmie dobije veliko promaknuće u jednoj njujorškoj odvjetničkoj tvrtki, čini se kako joj je napokon krenulo u životu. Ondje također upozna i naočitog britanskog odvjetnika Richarda (Kevin Bishop), sina višeg partnera u tvrtki s kojim se odlično slaže i kojemu se Kimmie očito sviđa. Međutim, njihova ljubomorna kolegica Kendall (Kate Jenkinson) nikako ne shvaća zašto su se njih dvoje sprijateljili i planira poduzeti nešto oko toga, držeći Richarda cijelo vrijeme na oku.


Kimmien svijet iznenada se otvara novim iskustvima, no Helen-Alice i Marika isprva nisu previše oduševljene time što petkom navečer više nisu kod kuće, već moraju tulumariti vani. Može li ih Kimmie uvjeriti da život nije namijenjen samo privlačnim i popularnim ljudima i da je stiglo vrijeme da njih tri napokon počnu živjeti punim plućima? Stvari im možda i neće uvijek ići po planu, no djevojke hrabro kreću u pohod na noćni život u New Yorku… svaki petak!


Popularna komičarka Rebel Wilson ujedno je i autorica serije, a jedan od izvršnih producenata je legendarni komičar Conan O'Brien. Serija je 2014. godine proglašena omiljenom novom humorističnom serijom na dodjelama nagrada People's Choice Awards.
 

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - Super luda noć

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju