'Osumnjičeni' su napeta kriminalistička serija o bivšem agentu CIA-e Johnu Reeseu i tajanstvenom milijarderu Haroldu Finchu koji sprečavaju nasilne zločine.

(Person of Interest), SAD, 2013., kriminalistička serija

'Osumnjičeni' su napeta kriminalistička serija o bivšem agentu CIA-e Johnu Reeseu (zvijezda serije Jim Caviezel) i tajanstvenom milijarderu Haroldu Finchu (zvijezda serije Michael Emerson) koji sprečavaju nasilne zločine uz pomoć svevidećeg Stroja koji predviđa događaje i izbacuje brojeve socijalnog osiguranja uključenih.

Iako su uspješno spriječili niz zločina zahvaljujući sveznajućem Stroju, Reese i Finch s njujorškim detektivima Joss Carter (zvijezda serije Taraji P. Henson) i Lionelom Fuscom (zvijezda serije Kevin Chapman), sada se suočavaju s neizvjesnom budućnošću. Stroj se, nakon progona, premjestio na nepoznatu lokaciju u iznenađujućem činu samosvijesti i samoočuvanja.

U trećoj sezoni tim se suočava s neizvjesnom budućnošću dok se bore s razvojem Stroja koji je sada potpuno samostalan i skriven od svih. I dok Reese i Finch nastavljaju koristiti Shawine izvanredne (i ubojite) vještine, njezina sklonost nasilju mogla bi okončati njihov savez i prije nego što započne. Iako Root ostaje u psihijatrijskoj ustanovi, traži način da se poveže sa Strojem i pobjegne.

Više o novoj seriji pročitajte u press kitu - Osumnjičeni.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju