Osma sezona reality serije, od 17. ožujka na Doma TV-u!

Doma TV od 17. ožujka na male ekrane donosi osmu sezonu 'Smrtonosnog ulova', reality serije o opasnom svijetu lova na rakove u ledenim vodama Beringova mora. Tijekom ove sezone, suparništvo s visokim ulogom i odvažno spašavanje osobe u moru dodatno će opteretiti ionako zloslutnu sezonu lova na kraljevske rakove, a vrhunac donosi ono što prognostičari nazivaju „olujom stoljeća“. Koja će posada biti dovoljno hrabra da se ostane boriti s visokim valovima, te tako zaraditi najveći ulov koji se ikad dogodio na tome području? Gledatelji imaju priliku doznati u napetoj osmoj sezoni 'Smrtonosnog ulova'!

O seriji:

'Smrtonosni ulov' uzbudljiva je reality serija koja gledatelje vodi u svijet lova na rakove kroz vode ledenog Beringova mora. Dok pratimo brodove i njihove odvažne posade u misiji lova tijekom najbrutalnijih ribolovnih sezona na planetu, postaje jasno da se radi o posebnoj vrsti ribolovaca koji ne prežu ni pred čim kako bi došli do svoje novčane nagrade. Stoga im nisu strane ni učestale ozljede uzrokovane konstantnom premorenošću, teškim vremenskim uvjetima, zastrašujuće visokim valovima te rukovanjem teškim postrojenjima na brodskoj palubi. Međutim, ovi prekaljeni pustolovi bez problema se suočavaju s opasnim preprekama i prihvaćaju sve izazove kako došli do što većeg ulova, a time i velike nagrade!



U osmoj sezoni, dvojica se skipera neprestano nadmeću u suparništvu u kojem je ulog velik, no tajnoviti pad jednog člana posade pokreće odvažno spašavanje na moru. Tako kreće nova, opaka sezona lova na kraljevske rakove. Smanjen riblji fond izaziva ograničenja zbog kojih su zapovjednici brodova prisiljeni kockati se i otići na golema i udaljena, ali i nadasve nestabilna ribolovna područja daleko na sjeveru dok se nad Beringovo more spušta orkanski arktički uragan koji prognostičari nazivaju „olujom stoljeća“. Vremenski uvjeti koji ruše sve rekorde nastavljaju se i tijekom sezone lova na snježne rakovice kada arktički led prekriva lovišta i tjera polovicu flote da se vrati u sigurnost svojih domova. Oni dovoljno hrabri da ostanu i love u tim rizičnim vodama nagrađeni su najboljim lovom na rakove koji se na tome području ikada dogodio! Tko će na kraju sezone lova izaći kao najveći pobjednik?

Više o dokumentarnoj seriji pročitajte na linku - SMRTONOSNI ULOV



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju