Pogledajte u kakve će nevjerojatne situacije upasti obitelj Tremont zapljenjujući vozila od nerijetko ekscentričnih, ali i ljutitih vlasnika.

Doma TV  na male ekrane donosi reality seriju 'Vučna služba Miami' autora poznatog televizijskog producenta Simona Fieldsa i planetarno popularne pop-pjevačice Jennifer Lopez!

Serija prati obiteljsku vučnu službu „Tremont Towing“ u živopisnom Miami South Beachu, gdje se svakodnevno tulumari i luduje.



'Vučna služba Miami' je reality serija koja prati „Tremont Towing“, obiteljsku tvrtku smještenu u prelijepom i raskošnom okruženju Miami South Beacha. U ovome gradu svaki su dan proljetni praznici i svake godine osam milijuna ljudi dolazi ovamo tulumariti, igrati se i iskusiti ludorije. U čemu je problem? Nema ni približno dovoljno parkirnih mjesta za sve koji dođu. Izvan radnog vremena tim Tremont je obitelj, ali tijekom radnog vremena novac je najvažnije mjerilo. Uz mnoštvo sukoba, urnebesnih susreta i niz nepredvidivih situacija, u 'Vučnoj službi Miami' zaista nikad nije dosadno.



Osoblje „Tremont Towinga“ morat će se nositi s mnogim bijesnim vlasnicima vozila koja će odvući, uključujući agresivnog hrvača i borca u kavezima, a istovremeno će morati dati sve od sebe da u svakom trenutku budu uspješniji od suparničkih vučnih službi Miami South Beacha.


 
Reality seriju 'Vučna služba Miami' ne propustite pratiti vikendom na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju