'Mamicu' pratite od 18. svibnja na Doma TV-u u poslijepodnevnom terminu!

Doma TV na male ekrane premijerno donosi novu, višestruko nagrađenu humorističnu seriju iz radionice poznatog producenta Chucka Lorrea, o Christy (Anna Faris), mladoj ženi s burnom prošlosti koja daje sve od sebe da bude dobra majka i zadrži svoj život na pravom putu. Situacija se zakomplicira kada joj se u život iznenada vrati otkačena majka Bonnie (Allison Janney), koja iza sebe također ima poprilično kaotičan život i uz koju će joj biti sve samo ne dosadno.


U humorističnoj seriji 'Mamica', popularna Anna Faris glumi Christy, konobaricu u otmjenom restoranu u Napa Valleyju, koja je trijezna četiri mjeseca i trudi se biti dobra majka i prebroditi prošlost prepunu upitnih odluka. Njezina će se trijeznost naći na kušnji kada se pojavi njezina majka Bonnie, također liječena alkoholičarka, koju glumi višestruka dobitnica Emmyja Allison Janney. Bonnie će se vratiti u Christyn život i odmah je izludjeti svojim pasivno agresivnim prisjećanjima na njezine pogreške iz prošlosti. Usto, Bonnie će ubrzo dodatno zakomplicirati već složeni niz Christynih odnosa s osobama koje joj olakšavaju, ali nerijetko i otežavaju život. Među njima su njezina kći Violet (Sadie Calvano), kojoj je 16 iako se ponekad ponaša kao da ima 25 godina, slatki, ali ponekad previše iskreni sin Roscoe (Blake Garrett Rosenthal), njezin zgodni i oženjeni šef (i ljubavnik) Gabriel (Nate Corddry), chef teške naravi Rudy (French Stewart), a tu su i njezin neodgovorni bivši partner i Roscoeov otac Baxter (Matt Jones) i Violetin neiskusni dečko Luke (Spencer Daniels). Christy pokušava ostati pozitivna dok kreće na novi životni put, no suočit će se s kompliciranim izazovima, okružena upitnom potporom i velikom količinom disfunkcionalnosti koja će svakodnevno dovesti do urnebesnih situacija.


Glumica Allison Janney za svoju je ulogu u 'Mamici' dvije godine zaredom nagrađena prestižnim Emmyjem, a zaradila je i nominaciju za Zlatni globus.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - Mamica


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju