'Luda ljubav' je priča o četiri prijatelja iz New Yorka. Dok se dvoje od njih zaljubi do ušiju, drugo dvoje se jednostavno ne može podnijeti.

'Luda ljubav' je priča o četiri prijatelja iz New Yorka. Dok se dvoje od njih zaljubi do ušiju, drugo dvoje se jednostavno ne može podnijeti. U epicentru ove romantične i humoristične serije smještene u New Yorku su četiri prijatelja: Ben i Larry te Kate i Connie.

Jason Biggs, najpoznatiji po svojoj ulozi u kultnim nastavcima hit komedije 'Američka pita' u ovoj seriji utjelovljuje lik mladog odvjetnika koji se nalazi u vezi koja ga sputava te uskoro, sasvim slučajno, upoznaje ljubav svog života.

Sarah Chalke, publici najpoznatija kao Stella u hit seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' i doktorica Reid u seriji 'Stažist', u 'Ludoj ljubavi' glumi prpošnu i pomalo nespretnu Kate koja se zaljubi u Bena na prvi pogled i živi s najboljom prijateljicom Connie.

Nasmijte se do suza uz 'Ludu ljubav', seriju koja govori o sudbini četiri junaka kroz različite životne situacije kao i sve stadije romantičnih veza u subotu i nedjelju u 9.30 sati na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju