Originalni recepti i savršena vjenčanja od ovog vikenda na Doma TV-u.

Gledatelji će od ovog vikenda uživati u novim reality serijama ´Svadbena zvona´ i ´Milijunaš u kuhinji´ koje donosi Doma TV.

Svaka mladenka sanja o savršenom vjenčanju bilo ono tradicionalno ili pak moderno. Ali, planiranje vjenčanja iz snova nije niti malo lagan posao. Tu na scenu stupaju stilski gurui Colin McAllister i Justin Ryan koji će u reality seriji ´Svadbena zvona´ trima mladenkama omogućiti ono o čemu su sanjale odmalena – savršeno vjenčanje. U prvoj epizodi koja će se emitirati 15. lipnja u 14.40 sati na Doma TV-u planirat će tradicionalno vjenčanje u Southportu. Nakon klasičnog vjenčanja, gledatelji će u novim epizodama vidjeti svadbeno slavlje na vrhu londonskog hotela u stilu dodjele Oskara te ljetno vjenčanje.

´Milijunaš u kuhinji´ na male ekrane donosi originalne recepte iz kućne radinosti koji su ulaznica za vrh prehrambene industrije. Gledatelji će saznati kako domaći recept pretvoriti u – komercijalno isplativ proizvod. Dvadesetak kuhara će se natjecati jedni protiv drugih, a sve s ciljem da osvoje glavnu nagradu: ugovor koji će im omogućiti da svoj proizvod plasiraju na police najvećeg lanca supermarketa u Velikoj Britaniji. Ukoliko želite naučiti trikove trgovanja, svjedočiti što se događa iza polica dućana ili učiti o razvoju prehrambenih proizvoda, budite uz program Doma TV - a u subotu u 12.20 sati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju