Ekscentrični genije i njegov tim su heroji modernoga doba!

Doma TV donosi uzbudljivu seriju 'Škorpion' o ekscentričnom genijalcu i njegovu društveno neprilagođenom timu koji se svakodnevno bori protiv visokotehnoloških prijetnji modernog doba, pritom se oslanjajući na vlastite nadprosječne vještine i međusobnu potporu.

U svakoj epizodi suočavaju se s novim izazovima, od talačkih kriza do hakerskih napada, no za Škorpione ne postoji nerješiva situacija!



Serija 'Škorpion', nadahnuta istinitom pričom, dinamična je dramska serija o ekscentričnom geniju Walteru O'Brienu (Elyes Gabel) i njegovu timu neprilagođenih genijalaca koji su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba. Kao novi think-tank Ministarstva domovinske sigurnosti, O'Brienov tim Škorpion uključuje Tobyja Curtisa (Eddie Kaye Thomas), biheviorističkog stručnjaka koji može pročitati svakoga, Happy Quinn (Jadyn Wong), genijalku za mehaniku, i Sylvestera Dodda (Ari Stidham), statističkoga gurua.

Glavni lik temelji se na stvarnoj osobi, također Walteru O'Brienu, stručnjaku za računalnu sigurnost koji tvrdi da je hakirao NASA-in računalni sustav kada je imao samo 13 godina. O'Brien je ujedno i jedan od izvršnih producenata serije.

Uzbudljivu seriju 'Škorpion' ne propustite pratiti na Domi TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju