Doma TV donosi 11. sezonu napete reality serije koja gledatelje vodi u svijet lova na rakove opasnim vodama Beringova mora – 'Smrtonosni ulov'!

Reality serija 'Smrtonosni ulov' prati skupinu odvažnih ribolovaca koji ne prežu ni pred čime kako bi bili najuspješniji u floti koja lovi rakove hladnim vodama Beringova mora.

Bliži se sezona lova na rakove i svi se ribari vraćaju obnovljene nade i s još jednom prilikom da dokažu da pripadaju bratstvu Beringova mora. Ali da bi uspjeli na vodi, mora doći i do promjene iznutra. Za Siga Hansena, koji sve uvijek voli imati pod kontrolom, riječ je o otpuštanju uzdi ukoliko želi računati na svoju posadu koja je sve starija, a za Divljeg Billa riječ je o prihvaćanju svoga sina onakvim kakav zbilja jest.



Johnathan Hillstrand morat će riješiti zdravstvene i obiteljske probleme, kao i velike račune za popravak broda kako bi mu posao bio uspješniji s palubom punom mladih snaga. Kapetan Keith morat će se posvetiti suradnji s flotom, a ne radu protiv nje, a za Elliotta Neesea riječ je o potrebi da premosti razlike između svojih snova o obitelji i uspješnom poslu i da uistinu počne raditi ono što je potrebno da bi ostvario te snove. Josh Harris morat će izaći iz očeve sjene i zaraditi poštovanje posade, dokapetana i cjelokupne flote.



Jake Harris napokon će se morati pozdraviti od svojih poroka, u suprotnom će se morati suočiti s činjenicom da će izgubiti priliku da se pridruži bratu na brodu Cornelia Marie. Dok se borba za rakove na Beringovu moru nastavlja, jedno je sigurno: bitka koju će flota trpjeti testirat će samu građu bratstva kojem su mornari prisegnuli. Na moru vam čak i najgori neprijatelj može biti spasitelj.

Reality seriju 'Smrtonosni ulov' pratite od ponedjeljka do subote na Domi TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju