Pratite petu sezonu serije 'Djevojke na zadatku' premijerno od 17. studenoga na Doma TV-u

Doma TV donosi petu sezonu uzbudljive kriminalističke serije o dvije Bostonke koje, usprkos tome što su vrlo različite, veže snažno prijateljstvo i želja da pravda bude zadovoljena. Obje su uspješne u onome što rade, no zajedno čine nezaustavljivi duo koji rješava najsloženije zločine u Bostonu, u još napetijoj petoj sezoni serije 'Djevojke na zadatku'.

Jane Rizzoli (Angie Harmon) čvrsta je bostonska detektivka, a dr. Maura Isles (Sasha Alexander) pametna je i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji. Unatoč tome što su potpune suprotnosti, ove dvije snažne žene dijele neobičnu kemiju i prisan odnos zahvaljujući kojem rješavaju najzahtjevnije i najsloženije zločine u Bostonu. Nerijetko im u pomoć priskoče i Janein mlađi brat Frankie (Jordan Bridges), koji slijedi Janeine detektivske korake, iskusni i simpatični detektiv Vince Korsak (Brice McGill), te Janeina znatiželjna, ali topla majka Angela Zizzoli (Lorraine Bracco), koja se uselila u Maurinu gostinjsku kuću nakon nedavne rastave, te radi u kafiću unutar bostonske policijske postaje.


Na kraju četvrte sezone, Jane je objavila da prekida sa zaručnikom i otkrila šokantnu vijest da je trudna. Istovremeno, odnos Maure i Frankieja postao je složeniji jer se počelo činiti da su više od prijatelja. U petoj sezoni, Jane i Maura istraživat će još složenije i opasnije slučajeve nego ikada prije, uključujući ubojstvo majke koja džogira, a koje će ih odvesti u potragu za njezinim nestalim djetetom; hvatat će ubojicu koji koristi internetske oglase za privlačenje savršenih kandidata za ubojstvo, a istraživat će i slučaj čovjeka ubijenog u svojem naizgled neprobojnom skloništu za sudnji dan. Tim će se suočiti i s gubitkom dragog prijatelja i kolege detektiva Barryja Frosta (Lee Thompson Young).


Više o seriji i glumcima pročitajte na - Djevojke na zadatku

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju