Četvrta sezona kriminalističke serije "Tragovi zločina" na Doma TV-u!

Doma TV donosi četvrtu sezonu američke kriminalističke serije "Tragovi zločina" u kojoj zagonetna njujorška detektivka s natprosječnom sposobnošću pamćenja detalja rješava teške zločine. U završnoj sezoni serije, detektivka Carrie Wells, njezin partner Al Burns i ostatak tima naći će se na putu najopakijih njujorških zločinaca, uključujući otmičara, velike trgovce drogom, korumpirane policajce i genija odlučnog da iskoristi Carrieno pamćenje u prljave svrhe.



Američka kriminalistička serija 'Tragovi zločina' prati njujoršku detektivku Carrie Wells (Poppy Montgomery) i njezin tim suradnika koji rješavaju teške zločine zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti detektivke da vizualno zapamti sve. Naime, Carrie ima rijetko medicinsko stanje zbog kojeg joj svaki detalj koji doživi ostane urezan u pamćenje, a upravo joj nepogrešivo pamćenje omogućuje da opasne kriminalce privede pravdi.

Četvrta sezona serije donosi nam 13 nastavaka u kojima zagonetna Carrie Wells i njezino savršeno pamćenje surađuju s partnerom Alom Burnsom (Dylan Walsh) i cijelim timom Odjela za teške zločine njujorške policije kako bi održali njezinu statistiku stopostotnog rješavanja zapanjujućeg broja slučajeva. Carrie, Al i tim naći će se na putu najopakijih njujorških zločinaca, uključujući otmičara, velike trgovce drogom, korumpirane policajce i genija odlučnog da iskoristi Carrieno pamćenje u prljave svrhe. Naoružana svojom jedinstvenom vještinom i uz potporu osoba kojima najviše vjeruje, Carrie nastavlja raditi kako bi zaštitila stanovnike New Yorka.



Ove će sezone Carrie sresti lica iz svoje prošlosti dok se suočava sa sve ozbiljnijim slučajevima vrijednima pamćenja, a gledatelji će imati prilike upoznati i nove likove koji se pridružuju Carrieinu timu, ali i vidjeti gostovanja poznate američke komičarke i spisateljice Rachel Dratch i pjevačice Ashanti.

Seriju "Tragovi zločina"ne propustite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju