Gotovo 390 tisuća gledatelja Doma TV-a ispred malih ekrana napeto je iščekivalo pobjedu hrvatskih rukometaša u borbi protiv Norveške!

Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj, od 8.-10. travnja bio je mjesto rukometne senzacije koju su gledatelji imali prilike doživjeti kroz prijenose šest rukometnih utakmica nakvalifikacijskom turniru u Danskoj. Četiri rukometne reprezentacije borile su se za prolazak na OI u Riju, a svoju priliku potvrdila je i Hrvatska pobjedom nad Norveškom. Upravo je ta utakmica bila najgledaniji program na Doma TV-u od 2011. godine, početka emitiranja ovog kanala. Gotovo 390 tisuća gledatelja Doma TV-a odnosno njih 27,7 % ispred malih ekrana napeto je iščekivalo pobjedu hrvatskih rukometaša u borbi protiv Norveške, a na Doma TV-u gledatelji su kroz dinamičan live prijenos Saše Lugonjića i Patrika Ćavara, mogli doživjeti potpuno drugačije sportsko TV iskustvo.


Rekordna gledanost utakmice Hrvatska Norveška kao i odlični rezultati gledanosti drugih rukometnih utakmica ovog turnira, potvrđuju još jednom kako veliki sportski događaji imaju svoje posebno mjesto na Doma TV-u.


Osim za Doma TV, ovo je ujedno bio i vikend sporta za Novu TV koja je emitirala UFC borilački spektakl koji se održao 10. travnja u zagrebačkoj Areni. UFC je u Zagrebu ponudio nekoliko teškaških mečeva a cijeli UFC događaj je najgledaniji borilački spektakl u ovoj godini, prema udjelu u gledanosti. Tako je borba Moroz-Stancio najgledanija borba u ovoj godini, a pratilo ju je čak 441 tisuća gledatelja odnosno njih 30,7% ispred TV ekrana.

Nova TV i Doma TV uz najgledaniji informativni program i vrhunsku zabavu, povjerenje gledatelja potvrđuje i kroz velike sportske događaje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju