Serija iz popularne franšize 'CSI' na Doma TV-u!

Doma TV premijerno donosi spin-off iz jedne od najuspješnijih televizijskih franšiza, 'CSI'. Serija se temelji na stvarnim iskustvima istaknute američke cyber psihologinje, a prati ekipu stručnjaka FBI-a na čelu sa specijalnom agenticom Avery Ryan (Patricia Arquette) koja se bavi rješavanjem zamršenih zločina koji ne bi mogli biti izvedeni bez interneta i moderne tehnologije.


Najnovija serija iz franšize 'CSI' dolazi od tvorca i producenata serije 'CSI: Ekipa za očevid', a temelji se na stvarnim iskustvima vodeće američke cyber psihologinje Mary Aiken, stručnjakinje u području novih tehnologija i njihovog utjecaja na ljudsko ponašanje. Specijalna agentica Avery Ryan, koju tumači Oscarom nagrađena glumica Patricia Arquette, na čelu je Odjela za cyber zločine u FBI-u. Marljivi agenti i stručnjaci koji rade za Avery posvećeni su rješavanju zločina i ilegalnih aktivnosti koje započnu u umu, zažive na internetu, te se odigraju u stvarnome svijetu uz neophodnu metu ili pak slučajnu žrtvu.

 

Avery dobro zna da suvremena tehnologija omogućuje kriminalcima da se sakrivaju u sjenama interneta, iza lažnih identiteta ili anonimnosti, zbog čega im je olakšano izvođenje ozbiljnih zločina koji mogu imati posljedice na globalnoj razini. Ryanin nadređeni, pomoćnik direktora Simon Sifter (Peter MacNicol), sposoban je muškarac s iskustvom rada u FBI-u, pa stoga često ima ulogu posrednika između Averyna odjela i ostalih državnih institucija. Za Avery radi agent FBI-a Elijah Mundo (James Van Der Beek), samoproglašeni ovisnik o akciji, a ujedno i stručnjak za forenziku bojnih polja. Tu su i Daniel Krumitz (Charley Koontz), povučeni stručnjak za suvremenu tehnologiju koji ima brzi mozak i jezik bez dlake, kao i Brody Nelson (Shad Moss), haker koji je odlučio napustiti život cyber kriminalca i raditi za FBI, te Raven Ramirez (Hayley Kiyoko), mlada informatičarka i stručnjakinja za društvene mreže, cyber trendove i međunarodne odnose.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku CSI: Cyber
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju