Nastavlja se urnebesna priča o prijateljstvu dviju naizgled potpuno različitih djevojaka

Doma TV donosi drugu sezonu jedne od najomiljenijih humorističnih serija u posljednjih nekoliko godina – "Cure bez love". Nastavlja se urnebesna priča o prijateljstvu dviju djevojaka koje dolaze iz različitih svjetova, a koje je, osim posla u živopisnoj zalogajnici, spojio zajednički san o proizvodnji domaćih kolačića. Hoće li se u novoj sezoni približiti ostvarenju tog sna?

U drugoj sezoni snalažljiva Max i bivša bogatašica Caroline doživjet će nove zabavne avanture, kako u živopisnoj njujorškoj zalogajnici u kojoj su zaposlene, tako i izvan nje, a svakim će se korakom približavati ostvarenju svojega cilja – trebaju skupiti 250 000 dolara kako bi otvorile poduzeće s proizvodnjom kolačića. Usput će i učvrstiti svoje isprva neobično prijateljstvo, i to sve uz pomoć otkačenih prijatelja Earla (Garrett Morris), Olega (Jonathan Kite), Hana Leeja (Matthew Moy) i Sophie (Jennifer Coolidge).

Max i Caroline će tako posjetiti Carolinina oca u zatvoru, prijavit će se na popularni kulinarski reality show, a zaposlit će i pripravnicu koja će im pomoći u pripremama za otvorenje njihove vlastite trgovine kolačićima. U ovim i mnogim drugim novim dogodovštinama pratit će ih i mnoge poznate ličnosti u gostujućim ulogama, kao što je reper 2 Chainz.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju