Peta sezona dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine'.

Poznati pustolov Bear Grylls iznenađuje u petoj sezoni dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine', u kojoj ni ovoga puta neće nedostajati adrenalina, zadivljujućih lokacija, opasnih situacija i ekstremnih uvjeta preživljavanja!

Gledatelji imaju priliku prisjetiti se Gryllsovih najboljih trenutaka, a zatim će ga kroz cijelu sezonu moći pratiti dok riskira svoj život na novim zabačenim lokacijama kako bi demonstrirao najbolje tehnike preživljavanja u uvjetima u kojima se to čini nemoguće.

Bear će završiti na opasnom pustinjskom otoku južno od Papue Nove Gvineje, gdje će naoružan samo štapom prelaziti plimni kanal koji vrvi morskim psima, a zatim će se uputiti u australski Sjeverni teritorij, gdje će preko bogate aboridžinske baštine demonstrirati svoje vještine preživljavanja na mjestu na kojem temperatura rijetko pada ispod 40 stupnjeva.

Na kanadskom Stjenjaku njegov će tim namjerno izazvati golemu lavinu koja će Beara zakopati živa u snijegu, a kamere će ući u snježni humak i zabilježiti kako je doista biti zarobljen u snijegu!

Ovaj pustolov također će odvesti svoje obožavatelje u kanadsku divljinu i priuštiti im pustolovinu koju nikad neće zaboraviti, a doseći će samu granicu izdržljivosti u pustinji Mojave, kao i u Škotskoj kod stjenovite obale oko Cape Wratha, gdje će preživljavati na splavi i doživjeti bliski susret sa smrtonosnim odronom kamenja!



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju