Najgledaniji televizijski nacionalni kanal Nova TV i najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV i ove godine donose bogat zabavni božićni i novogodišnji program.

Najgledaniji televizijski nacionalni kanal Nova TV i najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV i ove godine donose bogat zabavni božićni i novogodišnji program. Nova TV prenosi tradicionalni božićni koncert 'Želim život', donosi bogat filmski i serijski program tijekom cijelog prosinca, tu su i specijalna izdanja 'IN magazina' i kulinarskog showa 'Moja mama kuha najbolje' te prigodni novogodišnji program s pregršt domaće glazbe.

>>>> Bogat blagdanski program Nove TV

Blagdanske zabave za cijelu obitelj neće nedostajati ni na Doma TV-u, koji gledateljima donosi niz božićnih filmova i blockbustera. Gledatelji će tako na Badnjak imati priliku pogledati 'Božić jedne dive', remake 'Božićne priče' Charlesa Dickensa s prekrasnom Vanessom Williams u ulozi razmažene dive koja shvati koje su to prave životne vrijednosti. Na programu će se naći i obiteljski film 'Malo drugačiji Božić' o uspješnoj poslovnoj ženi koja dobije priliku živjeti novi život i pronaći ljubav za koju prije nije imala mjesta. Obiteljska komedija 'Ništa poput praznika' pokazat će kako će portorikanska obitelj iz Chicaga provesti, kako se čini, svoj posljednji zajednički Božić.


Doma TV gledateljima tijekom božićnih blagdana donosi i pravu filmsku poslasticu – trilogiju 'Gospodar prstenova' – na Badnjak na male ekrane dolazi 'Prstenova družina', na Božić 'Dvije kule', a na blagdan Sv. Stjepana gledatelji mogu pogledati i 'Povratak kralja'. Osim toga, na Božić će se na programu Doma TV-a naći i fantastičan film 'Povratak božićnog anđela', o Maxu, božićnom anđelu koji pomaže onima kojima je to potrebno, ali i urnebesna komedija 'Kako preživjeti Božić', u kojoj će Ben Affleck potražiti zamjensku obitelj na čelu s Jamesom Gandolfinijem kako bi ponovno osjetio čaroliju Božića kao u djetinjstvu.

Mlađi će gledatelji tijekom blagdana moći pogledati i toplu priču 'Potraga za Djedom Mrazom', o čarobnom psu koji pokušava pomoći Djedu Mrazu koji je izgubio pamćenje, a imat će priliku pogledati i kako je najbogatiji dječak na svijetu proveo božićne blagdane u filmu 'Richie Rich: Božićna želja'. Gledatelji će se moći podsjetiti i mladih dana holivudske zvijezde Toma Cruisea u zabavnom filmu 'Riskantan posao'.


Doma TV donosi i niz zabavnih filmova uz koje gledatelji mogu dočekati 2016. godinu. Višestruko talentiranog Jackieja Chana gledatelji će tako moći vidjeti  u ulozi hrabrog špijuna u akcijskoj komediji 'Nuklearna opasnost', nakon čega slijede Harry Potter i darovi smrti 1 i 2. Ljubitelji filmova imat će priliku uživati uz višestruko nagrađeni film 'Posljednji samuraj', a u prvim satima 2016. godine, gledatelji će se moći opustiti uz zabavnu komediju 'Nadam se da poslužuju pivo u paklu'.

U prvim satima 2016. godine, gledatelji će se moći opustiti uz zabavnu komediju 'Nadam se da poslužuju pivo u paklu'.

>>>> Opustite se za blagdane uz fantastične filmove samo na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju